Russian volume lashes 3D/7D

Dit is een van de mooiste technieken onder de wimperextensions: de Russian Volume techniek. Dit is een zeer complexe techniek en wordt alleen uitgevoerd door ervaren (Master) wimperstylistes.
Echter is het wel belangrijk dat u er van bewust bent dat niet elke wimperstylist een kwalitatief goede set Russian Volume kan plaatsen: om deze techniek zo goed mogelijk onder de knie te krijgen is voortdurend trainen een must.
Hier hechten wij veel waarde aan.

Anders dan de One by One wimperextensions worden er bij de Russian Volume wimpers meerdere haartjes op één natuurlijke wimper geplaatst. U heeft de keuze om te kiezen voor 3D tot 6D.
De 3D en 4D techniek is een redelijk volle, natuurlijke look. De 5D en 6D techniek is erg volumeus en erg opvallend.
Bij de Russian Volume techniek worden ultra dunne, zachte haartjes gebruikt. Daardoor wordt het niet te zwaar en is het niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers!
Uiteraard wordt er altijd eerst gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid die ze kunnen verdragen.

De gemiddelde behandelingsduur is ongeveer drie uur. Het bijvullen anderhalf uur tot twee uur. En over het algemeen hebben de Russian Volume wimperextensions een langere houdbaarheid dan de One by One wimpers!

Belangrijk: zorg dat uw make-up verwijderd is alvorens u behandeling. Dit is belangrijk voor de hechting van de lijm en de wimpers Hierdoor hechten de wimperextensions beter en dat zorgt voor een langere houdbaarheid! En het scheelt ook in de tijd dat wij de behandeling uitvoeren mocht u toch make-up op hebben word hier een bedrag voor in rekening gebracht. Om dit te verwijderen.

Afspraak maken

Boek nu!